bugün

entry'ler (2960)

karpuz seçmeyi bilen kadın

Ben bilmiyorum. Ama öğrenmem YouTube da izleyeceğim birkaç iyi karpuz nasıl seçilir videosuna bakar.

sözlükte kimsenin birbirini sevmemesi

Benim bu sözlükte sevmediğim tek bir kişi vardı. Onu da engelledim gitti.

kurşun döktürmek

Bayramda aile geleneği. Halam bütün sülaleye kurşun döker. Sıra bende. Gözü olanın gözü çıksın.

sözlük kızlarına bayram hediyesi

Bu elbise tam da memesi olmayan kızlara yakışır sözlükdaşlarım. Diğer türlü ucuz görünür ki demode bir elbise.

ayşe hatun önal

Sevgilisiyle fotoğrafını paylaşıp, kocam benim yazmış. Tek problem, kocam dediği adam başka bir kadınla evli. Sevgilisi karısıyla boşanma sürecine girmiştir belki bilmiyorum. Ama yine de tuhaf. Be neyin hırsı ya hu. Merak etme o kocaya da doyarsın.

şu an neye ihtiyacın var

Şöyle buz gibi bir bardak suya. Acıkmadım ama çok susadım bugün.

günaydın sözlük

Günaydın sözlükdaşlarım. Haftanın ortası ama güzel bir gün. Çünkü dokuz günlük tatile hiçbir şey kalmadı. Bugün maaşları ikramiyeleri de alacağız. Fıstık.

2 nisan 2024 beşiktaşta 27 kişinin yangında ölmesi

Nasıl bir bina ki yangında bir anda 29 kişi ölebiliyor? Hemen müdahale edildiği de söyleniyor. Tuhaf. insanın aklına yatmayan bir tarafı var. Tadilat için o kadar işçinin orada olması da garip geldi bana. Çok fazla değil mi tadilat için? Akıl alır gibi değil. Allah geride kalanlarına sabırlar versin.

zeynep çelik

22 yaşında birinin nasıl bir yetkinliği olabilir, ne yapabilir? Dünden beri bu kardeşimi gördükçe aklımın arka planında dönüp duran düşünce bu. Önyargı. Yaşlanmışım sözlükdaşlarım ben buradan anlıyorum. Aklın yaşta olacağına bir tek yaşlılar inanıyor. inşallah yüzümü kara çıkartır, mis gibi işler yapar.

sözlük seks mi arkadaşlar yapmayın

Bu çocuğun da sek sek deyince aklı gidiyo.

2028 yılında kendini nerede görüyorsun

E emekli olayım bir zahmet ya. Azıcık aşım kaygısız basım, kendi yağımda kavrulup gideyim. Eğer hala çalışıyorsam da bir zahmet terfi almış olayım.

sözlük yazarlarının akşam yemekleri

Tavuk sote, mantı, pırasalı mücver. Saçma sapan birbiriyle alakasz bir menü. Ama sahura kalkamadığım için açlıktan hepsini yedim.

erdal beşikçioğlu

Muhallebici belediye başkanı olmuş da iyi mi olmuş yani. Tuhaf örnekler verip olayı normalleştirmek de bana anlamsız geliyor. Erdal Beşikçioğlu'nu çok severiz okey ama belediyecilik ne alaka. Liyakat türküsü çığırıp tam tersi hareket etmek ne kadar doğru. Üf bıktım bu memleketten ben ya. Bildiğin tımarhane.

sizce kötü bir yazar mıyım

Kişisel gelişim kitabı okumaktan öleceğim son zamanlarda. Son okuduğum içindeki devi uyandır kişisel gelişim kitabında, kullandığımız kelimelerin, kendimizi iyi hissetmek anlamında ne kadar önemli olduğundan bahsediyordu bir bölümünde. Neden, sizce ben iyi bir yazar mıyım diye sormak yerine sizce ben kötü bir yazar mıyım diye sordunuz mesela. iyiyi, güzeli çağırmak istiyorsak önce kelimelerimizi değiştireceğiz. Şimdi soruyu tekrar sorun.

31 mart 2024 yerel seçimleri

CHP logosu gördüğüm her yere evet kaşesi bastım. Muhtar adaylarını tanımadığım için, ilkokulda aşık olduğum çocuğun adı olan adaya oy verdim. Allah kabul etsin.

mesut süre

Malum seçim kabini fotoğrafını beklediğimiz radyocu. Benim için seçimin eğlenceli taraflarından biri bu.

suç ve ceza

"başkalarının zavallılığını görüp, kendi haline şükredenlerden tiksiniyorum."

travesti ile evlenen arap iş adamı

Allah bir yastıkta kocatsın.

kuduruk olmaya çeyrek kala

Bunlar şakalaşıyorlar di mi? Son zamanlarda sözlükteki arkadaşlıkları iyi takip etmedim. O yüzden emin değilim. Şaka mı bu?

ramazan pidesi yapan sözlük erkeği

Vallahi bravo. Tebriks.